zondag 26 februari 2012

The Muppets

Haaii!
Deze week heb ik lekker een weekje vakantie, dus meer vrije tijd. :)
Ik hou ervan om soms eens iets te tekenen.. Vooral natekenen vind ik leuk om te doen én een stuk gemakkelijker dan zelf iets verzinnen. Op school heb ik tekenen ook gekozen als extra keuzevak. Hier heb ik een dummie gekregen, een dik tekenboek, waarin ik mijn schoolopdrachten kan doen, maar ook 'spontane' tekeningen mag maken.
(Oké, dit was echt weer een zwaar boeiende inleiding, hihi, maargoed..)

Gisteren ben ik eens in tijdschriften op zoek gegaan naar leuke plaatjes. In het tijdschrift van mijn zusje kwam ik een plaatje van The Muppets tegen, die ik goed geschikt vond. Dus heb ik mijn dummie erbij gepakt en dit plaatje nagetekend. Ik dacht dat het misschien wel leuk was het resultaat met jullie te delen, vandaar.. Het plaatje kreeg ik jammer genoeg niet zo goed gefotografeerd, maar ik hoop dat jullie toch een beetje een idee hebben hoe het eruit ziet:
Opzich ben ik wel tevreden over mijn tekening, al zie ik wel nog superveel dingen die beter hadden gekund.. De ogen vind ik niet echt sprekend genoeg en vooral Miss Piggy vind ik nogal uit verhouding. Ook zou ik het liefst nog schaduwen in mijn tekening hebben gestopt, maar daar ben ik niet zo goed in dus ben nogal bang dat ik hem dan nóg meer verpest..
Maargoed, het was wel leuk om te doen en daar gaat het natuurlijk ook om.
Tot de volgende frutsel!
Liefs, Mirjam

3 opmerkingen:

Saskia zei

HOi,
Wat goed gelukt, ik doe het je echt niet na. Als ik naar je tekening kijk dan vind ik vooral Kermit heel goed gelukt, precies de goede kop en ogen en tja dat niet alles lukt, ik zou dit echt niet voor elkaar krijgen. Goed gedaan.
Groetjes Sas

Anoniem zei

Hallo mirjam

Wat kan jij goed tekenen zeg.Dat kan ik je niet nadoen.De muppets zien er erg feestelijk uit.Fijne vakantie en als je nog wat stempel afdrukjes wil hebben bel dan even.Groetjes joke

Inky's Creaties zei

Hoi Mirjam,

Al kon ik maar voor de helft zo goed tekenen al jij kan. Ik bak er dus echt niets van. Ik vind je tekening dan ook heel goed gelukt, mijn complimenten.

Groetjes Inky