donderdag 25 oktober 2012

Twee heel verschillende kaarten

Hallo allemaal,
 
Eerst heel erg bedankt voor jullie reacties. Het is altijd erg leuk om te lezen wat jullie ervan vinden.
 
Vandaag maar weer twee kerstkaarten. Heel verschillend. Ik ben het meest tevreden over nummer twee, maar wil jullie de eerste ook laten zien.
Ik kies snel voor rood en goud bij kerstkaarten of blauw in ijstinten.
Ook neem ik vaak het achtergrondpapier als uitgangspunt voor de kleuren van mijn stempel.
Bij deze eland wilde ik het eens anders en heb ik voor een boseffect gekozen.
Ik ben deze beesten ook al eens in het echt tegengekomen en vind ze heel indrukwekkend.
Toen saskia deze stempel liet zien was ik er direct weg van!

 
 
 
De volgende kaart had ik al helemaal in mijn hoofd toen ik de prachtige zilveren hangertjes zag bij het Hobbyschuurke in Ridderkerk. Om ook eens wat andere kleuren te combineren heb ik gewerkt met blauw en rood. Achtergrondpapier vond ik nog in mijn voorraad. Het kleuren van plooien gaat langzaam aan wat beter, hoewel ik dat toch echt lastig vind. De bontrand langs haar muts en de pompoen heb ik geprobeerd op te halen door poeder te gebruiken. Ik ben alleen nog niet zo blij met het materiaal. Heeft iemand tips???

 
Ik hoor graag weer waar ik dingen kan verbeteren of tips.
 
Groeten Liek

4 opmerkingen:

Saskia zei

Hoi,
Ze zien er weer mooi uit. Heel gaaf met het hangertje. Wat betreft tips voor de poeder, ik gebruik fluweelpoeder altijd samen met de witte Tacky Glue Quickdry, dit gaat goed, hier kun je het een beetje induwen en de lij. Droogt ondanks dat het wit is transparant op.
Groetjes Sas

Anoniem zei

Schitterende kerstkaarten Angelique.Bij de tweede kaart vind ik het hangertje ook heel erg bij passen.Nog bedankt voor de gezellige dag gisteren.Groetjes Joke

Inky's Creaties zei

Wat een leuke kaartjes zijn dit geworden. Ik ben ook helemaal weg van de eland stempel, en in het echt zijn ze inderdaad heel indrukwekkend (zeker de mannen met gewei).

Groetjes Inky

jolanda zei

prachtige kaartjes