dinsdag 27 maart 2012

Vrolijke nagels

Hallo lieve volgers,

Het is weer hoog tijd voor een nieuwe blog!
Het was erg druk met school de afgelopen week, maar we hebben gelukkig ook nog lekker van het weer kunnen genieten. Ik hou wel van dit voorjaarszonnetje! :)
Ook heb ik mijn nagels weer eens vrolijk gelakt. Daarom zal ik deze keer geen kaartjes, tekeningen of cupcakes posten, maar foto's van mijn gelakte nagels. Leek ons wel een leuk idee voor de afwisseling.. En er is denk ik ook wel genoeg gefrutsel voor nodig geweest om het onder deze cathegorie te kunnen laten vallen. :)

Voordat ik mijn nagels ga lakken, zoek ik meestal wel naar voorbeelden op internet.. Dat heb ik deze keer dus ook gedaan. Zo kwam ik echt een superleuk design tegen!
Ik weet niet of jullie Arizona IceTea kennen..? Nouja, dit is dus een merk IceTea met speciale blikjes en flesjes. Het spul is echt niet te zuipen (hihi), maar ik vind de designs wel helemaal geweldig!
Bijvoorbeeld deze:
Door dit blikje is mijn eerste nail art ook ontstaan. Dat werd namelijk dit:

Hopelijk zien jullie de gelijkenis.. ;)
Ik vond het in ieder geval best aardig gelukt!

Toen, jammergenoeg, mijn Arizona-design eraf begon te gaan ben ik opnieuw op zoek gegaan en kwam een design voor badeendjes tegen! Ik vond ze echt superleuk, ookal paste het blauw totaal niet bij mijn shirt. Daarom ben ik ook deze na gaan maken, met dit als resultaat:

Hopelijk herkennen jullie hier ook eendjes in! Die blauwe dingetjes moeten de bubbels voorstellen.

Het was een aardig karwei om deze designs te maken.. Gelukkig ben ik niet heel ontevreden over het resultaat. En ik vind het leuk dat ik ze nu op dit blog kan zetten, zodat ze toch nog een beetje 'bewaard blijven'. :) De eendjes zitten er nu namelijk nog wel op, maar dit zal vast ook niet lang meer duren, hihi.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Als jullie het leuk vinden kan ik misschien wel wat vaker mijn 'nagellakjes' posten?

Bedankt voor het lezen van dit berichtje en geniet allemaal maar lekker van het mooie weer! :)
Liefs,
Mirjam

3 opmerkingen:

Inky's Creaties zei

Wat een schitterende nagels zijn dat geworden.
Maak je ze geheel van nagellak of gebruik je ook een soort "stiften" voor de kleine details?
De Ice tea is toch wel mijn favoriet, maar de badeendjes zijn ook heel erg leuk (zeker met het mooie weer).

Groetjes Inky

Anoniem zei

HOi, wat een mooie nagels erg knap gedaan.Zou mij nooit lukken.Ik vind ze allebei erg mooi.Groetjes Joke

Saskia zei

Hoi,
Wat een kunstwerken die nagels van jou, als ik nog eens een feestje heb kom ik bij je langs, dit kan ik echt niet hoor. Wat mooi.
Groetjes Sas